Θέατρο και Χώρος Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Δήμου Κατερίνης

Η εταιρεία «Lever – Σύμβουλοι Ανάπτυξης A.E.», μέλος του Ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες,  υλοποιεί το Έργο Δημοσιότητας για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και προβολή για τον εξοπλισμό και τη λειτουργία θεάτρου και χώρου πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου Κατερίνης.

 

Το έργο με τίτλο «Εξοπλισμός για τη λειτουργία Θεάτρου και Χώρου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Κατερίνης», ενταγμένο στον Άξονα «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» του προγράμματος «Ελλάδα 1821 – Ελλάδα 2021», έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Η χρηματοδότηση, προέρχεται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών και αφορά στον εξοπλισμό του θεάτρου, την σκηνή, καθώς και όλων των απαραίτητων για την λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης. 

 

Πιο συγκεκριμένα, το έργο επικεντρώνεται στην υλοποίηση δράσεων για την προμήθεια και εγκατάσταση του τεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του θεάτρου και των χώρων πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Το έργο της Δημοσιότητας συμπεριλαμβάνει 3 Δραστηριότητες με αντίστοιχα Παραδοτέα:

 

  • Δραστηριότητα 1: Σχεδιασμός Ιδέας και Concept Καμπάνιας και Παραγωγή Σποτ και Λοιπών Δημιουργικών
  • Δραστηριότητα 2: Στρατηγική και Υλοποίηση Πλάνου Ενημέρωσης –  Δημοσιότητας – Ευαισθητοποίησης
  • Δραστηριότητα 3: Έκθεση Πεπραγμένων Υλοποίησης Καμπάνιας Ενημέρωσης – Δημοσιότητας – Ευαισθητοποίησης και Απολογιστική Έκθεση.

 

Στο πλαίσιο του Media Plan, η καμπάνια εστίασε στην προβολή και δημοσιότητα στα target groups των νέων (Millennials και Gen Z) που έχουν αυξημένο ενδιαφέρον για τον πολιτισμό και τις δράσεις, οι οποίες θα υλοποιηθούν με  έδρα το νέο ανακαινισμένο θέατρο στην Κατερίνη, καθώς και σε target groups – φορείς του πολιτισμού της ευρύτερης περιοχής της πόλης της Κατερίνης και του νομού.   Πιο αναλυτικά το Media Plan προέβλεπε την υλοποίηση των κάτωθι δράσεων:

 

  1. Ραδιοφωνική Καμπάνια σε ραδιοφωνικό σταθμό υψηλής ακροαματικότητας της Κατερίνης
  2. Ψηφιακή & έντυπη Καμπάνια σε Εφημερίδες και δημοφιλή Sites της περιοχής, καθώς και σε Κοινωνικά Ψηφιακά Δίκτυα.
  3. Εκτύπωση & διανομή ενημερωτικών εντύπων για την προβολή του θεάτρου.

 

Τέλος πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση και συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Κατερίνης, όπου παρέστησαν, η Αντιδήμαρχος κα.Ελίνα Διαμαντοπούλου, ο Διευθυντής  της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρης Γκαβαρδίνας, πολίτες, φορείς της πόλης και επιχειρηματίες της Κατερίνης.

 

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επιτυχής Ολοκλήρωση Σεμιναρίων του Έργου LIFE PROWhIBIT

Η Γενική Διεύθυνση Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ως συντονιστής του έργου “LIFE PROWhIBIT” (Πρόληψη Περιβαλλοντικού Εγκλήματος Αποβλήτων με “Έξυπνες” Επιθεωρήσεις),

Περισσότερα »